2017 01.01.2017  -  31.12.2017
Vejledning

Børnehold er skræddersyet til børn i alderen 8-13år.

På dette hold introduceres børnene for karate i en blanding af traditionel karatetræning blandet med sjove lege motorisk opbyggende lege. Grundlaget og målsætningen er stadigvæk traditionel karate, men der benyttes også mere moderne træningsmetoder til at komplementere opbygningen af børnenes fysiske formåen, motorik og koncentrationsevne – samtidig med opbygningen af bevægelsesglæde.

Træningsmængde og tider:
Børnehold træner fast træning 2 gange om ugen på hverdage.
Mandag kl. 18.00 – 19.00
Onsdag kl. 18.00 - 19.00 


Børnehold II (BH 2)

Dette børnehold er til børn i alderen 9-13/14 år, som har trænet karate i mindst et år.

Børnehold ll bygger videre på børnehold l, men nu øges mængden og fokus på den mere traditionelle karatetræning. Træningen mange lighedspunkter med børnehold l, dog med en længere træningstid og endnu større fokus på den traditionelle karatetræning. På dette hold arbejdes der medopbygning og forståelse af børnenes karate, deres gensidige respekt for hinanden, kropskontrol, tekniske formåen, og mentale viljestyrke. Herudover erdet selvfølgelig også en målsætning, at børnene bliver klar til at træne på voksen-/juniorholdet. 

Træningsmængde og tider:
Mandag og onsdag kl. 18.00– 19.00

Kontingent:
pr. 1. august 2019 kr. 650,- to gange årligt 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen (Vok)

Dette hold er for alle juniorer og voksne i alderen fra 14år og opefter – både begyndere og øvede.

Træningen på dette hold er baseret på en blanding af traditionel karate og mere moderne træningsmetoder. Da voksen-/junior holdet har et bredt niveau aldersmæssigt og fra begynder og helt op til sortbælte, foregår træningen både samlet og delt efter niveau.

Træningsmængde og tider:
Voksen-/juniorholdet tilbyder fast træning mandag og onsdag kl. 19.15 – 20.45.

Kontingent:
pr. 1. august 2019 kr. 750,- to gange årligt  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Graduering

Graduering eller bælteprøve, afholdes minimum to gange årligt, i december og i juni måned.

Det er vigtigt at forstå, at det er et privilegium at gå til graduering, ikke en ret. Det vil derfor være instruktøren, som giver eleven besked om, at han/hun skal til graduering. På børneholdene vil eleverne få en seddel med hjem, hvis de er indstillet til graduering.

En graduering er en test af elevens kunnen, både af nyt pensum men også det pensum, man tidligere er blevet gradueret i. Indstilling til graduering vil være en samlet vurdering af elevens kunnen og indsats under træning.

I Haslev Karate SKole benytter børn mon-grader og voksne kyu-grader. Mon-bæltet adskiller sig fra de farvede kyu-bælter ved, at det er et hvidt bælte med en gennemgående farvet streg. Kravene til voksenbælter er større end kravene til børnenebælter. Pensum ligger i gennemsnit to bælter under for børnebælterne, derudover er der på kyu-graderne krav til styrke og kondition. Endvidere er der større krav til kumite på voksenbælter - både fysisk, teknik og tid).Gradueringspensum

Herunder kan du se gradueringskravene for de enkelte bæltetyper, som Haslev Karate Skole benytter.

Pensum Haslev Karate Skole

Bæltegrader

For at gøre det let for alle at genkende den enkelte elevs eller instruktørs niveau og erfaring, angives det altid med en bestemt bæltefarve, som bæres sammen med gien.

De enkelte graders bæltefarve og titel kan ses på siden bæltegrader.