Info vedr. afhentning
Se klubbens krav og anbefaling til anskaffelse af udstyr:
Klubben vil varetage indkøb af bælter, da det er en del at elevernes graduering. 
 
Haslev Karate Skole anbefaler at benytte www.budoexperten.dk, til køb af karate-gi og andet udstyr. Klubben har en aftale med forretningen, der vil gøre dit køb af karate-gi lidt nemmere, da de kan brodere klubbens kanji direkte på karate-gien 
 
Følgende typer af udstyr anbefales:
 
 
Husk tilvalg af broderi – her skrives: Isshinryu
 
Skridtbeskyttere:
 
Tandbeskytter:
 
Brystbeskytter – her anbefales:
- Budo-nord sportstop super 
 
Budo-nord sportstop super:
 
Vigtigt: Karate-gi og udstyr skal være hvidt.
Eneste undtagelser er skridt-, tandbeskytter og evt. kamphansker 

Graduering

Graduering eller bælteprøve, afholdes minimum to gange årligt, i december og i juni måned.

Det er vigtigt at forstå, at det er et privilegium at gå til graduering, ikke en ret. Det vil derfor være instruktøren, som giver eleven besked om, at han/hun skal til graduering. På børneholdene vil eleverne få en seddel med hjem, hvis de er indstillet til graduering.

En graduering er en test af elevens kunnen, både af nyt pensum men også det pensum, man tidligere er blevet gradueret i. Indstilling til graduering vil være en samlet vurdering af elevens kunnen og indsats under træning.

I Haslev Karate SKole benytter børn mon-grader og voksne kyu-grader. Mon-bæltet adskiller sig fra de farvede kyu-bælter ved, at det er et hvidt bælte med en gennemgående farvet streg. Kravene til voksenbælter er større end kravene til børnenebælter. Pensum ligger i gennemsnit to bælter under for børnebælterne, derudover er der på kyu-graderne krav til styrke og kondition. Endvidere er der større krav til kumite på voksenbælter - både fysisk, teknik og tid).Gradueringspensum

Herunder kan du se gradueringskravene for de enkelte bæltetyper, som Haslev Karate Skole benytter.

Pensum Haslev Karate Skole

Bæltegrader

For at gøre det let for alle at genkende den enkelte elevs eller instruktørs niveau og erfaring, angives det altid med en bestemt bæltefarve, som bæres sammen med gien.

De enkelte graders bæltefarve og titel kan ses på siden bæltegrader.